Sporty chic: tennissen in stijl met Vieux Jeu @ Lilola!

Fashionliefhebbers, opgelet! Bij Lilola liggen sinds kort de hippe tennisklerenen -accessoires van Vieux Jeu in de rekken, een nieuw Belgisch modelabel dat komaf maakt met saaie outfits in de tenniswereld. Vieux jeu combineert stijlvolle en sportieve fashion met een stevige dosis oldskool. We love it!

Zoals steeds weet de Brugse kledingzaak Lilola de hipste kledingmerken eruit te kiezen. Nu is ook het nieuwe up-and-coming Vieux Jeu er verkrijgbaar. Ontwerpster Claudia Storme omschrijft de collectie zelf als “mooie, maar functionele tenniskledij en -accessoires met een easy-to-wear je ne sais quoi”. Ze werkt vooral met tijdloze kleuren zoals wit, zwart en wijnrood, en met strepen die doen denken aan de lijnen van een tennisveld.

Bij het ontwerpen van de Vieux Jeu collectie liet designster Claudia Storme zich duidelijk ook inspireren door de grandeur van de tenniswereld van weleer. Vrolijke, tropische prints worden afgewisseld met tijdloze basisstuks die een unieke vintage twist gekregen hebben.

De outfits maken ons nostalgisch naar de zwierige elegantie waarmee de tennissters vroeger over de gravel paradeerden.

Looks zijn een ding, maar bij tennis is comfort minstens even belangrijk. Je moet je namelijk gemakkelijk en snel over het veld kunnen bewegen. Comfortabele stoffen zijn daarbij essentieel. Daarom werkt Claudia Storme enkel met kwalitatieve materialen uit Italië, zoals fijn katoen en jersey.

De collectie bevat onder andere tops, shorts, rokjes, jurkjes en een trui, maar ook een jumpsuit, tennis visor en zelfs twee coole tennis bags om je raket en accessoires in op te bergen. Een ding is zeker: met deze outfits ga je shinen op het veld.

De collectie van Vieux Jeu is in beperkte oplage verkrijgbaar bij Lilola (Langestraat 47b & 60) in Brugge. Voor wie een kledingstuk wil bemachtigen, is snel zijn de boodschap!

www.lilola.be


Charmecollectief vzw | Muntplein 2/1 | B-8000 Brugge | info@charmecollectief.be