Jouw sofa en fauteuil op maat bij Munt Interior Life


Het is niet altijd gemakkelijk om een passende zetel voor je interieur te vinden. De sofa of fauteuil moet niet alleen mooi in je interieur passen, maar moet ook comfortabel zitten en goed bij je levensstijl aansluiten. Dat be

seft Munt Interior Life maar al te goed. Daarom biedt de Brugse interieurwinkel een ruim assortiment sofa’s en fauteuils aan, waarbij het team je graag bijstaat met professioneel advies.

Voor elk wat wils

Munt Interior Life biedt een uitgebreid assortiment aan waarin er voor elk wat wils is. De sofa’s en fauteuils van onder andere het Zweedse merk Sits zijn er verkrijgbaar, alsook de handgemaakte, duurzame zetels van LF Selection en het zitmeubilair van het eigen Munt- label dat volledig in België produceert. Door de talloze keuzes qua vorm, stof, afmetingen, zitcomfort en budget kan je de zetel kiezen die het best bij jouw behoeftes aansluit.

Klinkt dit allemaal erg veel? Het team van Munt Interior Life helpt je graag verder met het vinden van jouw perfecte zetel. Indien gewenst kan iemand van Munt bij jou thuis langskomen om professioneel advies te geven over welk model en welke kleuren het meeste voor jou en je omgeving geschikt zijn.

Abbe, Sits

Sits, een merk met een ijzersterke filosofie

Graag zetten we even het merk Sits in de kijker, in Brugge exclusief verkrijgbaar bij Munt Interior Life. Volgens de filosofie van Sits moet je bij de aankoop van een zetel jezelf afvragen wat het echte doel van je zetel is. Wat is de rol die de fauteuil of sofa in jouw huis zal spelen? Het merk ontwikkelde daarom drie voor zich sprekende categorieën: cocktail & design, home & family en tea & book. Aan de hand daarvan kan je jouw perfecte zetelmatch vinden.

Omdat comfort een van de belangrijkste aspecten bij de keuze van zitmeubilair is, heeft het merk drie soorten zitcomfort ontwikkeld, naar gelang de gewenste hardheid. Er zijn ook verschillende stoffen waaruit gekozen kan worden, waarbij Sits onder andere gedacht heeft aan mensen met allergieën.

Sits gelooft ook dat iedereen het verschil kan maken. Daarom zetten ze zich sterk in voor het milieu. De meerderheid van de stoffen die gebruikt worden zijn milieuvriendelijk en een eerlijke productie van hun sofa’s staat centraal. Daarnaast spant het merk zich in om zijn klanten de beste prijs-kwaliteit en service te kunnen bieden, wat perfect past bij de filosofie van Munt Interior Life. Ook de andere merken van fauteuils en sofa’s die er verkrijgbaar zijn gaan prat op duurzaamheid.


Charmecollectief vzw | Muntplein 2/1 | B-8000 Brugge | info@charmecollectief.be