Munt interior life

MUNT Interior life

Bij Munt vind je een pittige mix van originele hebbedingen, hip Scandinavish design, a touch of etnic chic en stijlvolle unieke stukken.

Gelegen in het hartje van Brugge in een prachtig herenhuis op het Muntplein.

 

Spring gerust eens binnen en laat je verrassen door al het moois die hier te vinden is.

Oorsprong

Carla richtte in 1994 Munt Interior Life op, een interieurwinkel met een zeer persoonlijke toets. In 2013 werd goede vriendin Sophie partner en kreeg het concept uitbreiding met Munt Projects (interieurprojecten) en Munt Living Room.

Munt Interior Life

Wat valt er te zeggen over een interieurwinkel? Veel, als je Munt Interior Life hebt bezocht.

Sophie en Carla hebben er een eigen universum gecreëerd in een prachtig pand. Een eclectisch huwelijk van verschillende stijlen, die toch een uniek geheel vormen en een gemeenschappelijke persoonlijkheid uitstralen. De eenheid in de verscheidenheid is fantastisch.

De stijl is niet in één woord te vatten, maar je vindt er Scandinavisch geïnspireerde stukken met etnische invloeden. Klassieke stukken die hun deugdelijkheid bewezen hebben worden aangevuld met persoonlijke, jonge, creatieve ontwerpen. Een pittige mix van originele decoratie-artikelen.

 
De collectie

De collectie bestaat uit meubels en decoratiestukken, maar wordt aangevuld met kleine hebbedingen en cadeauartikelen die ook door toeristen dikwijls gesmaakt worden. Een breed assortiment voor jong en oud, aan een haalbare prijs, waar de passie voor eigentijdse creativiteit en interieurvormgeving van afspat. Over smaak en kleur valt niet te twisten? Je zult versteld staan hoeveel je van je persoonlijke smaak terugvindt bij Munt Interior Life.

 
Munt projects – Munt Living Room

Met Munt Projects wordt de totaalinrichting voor zowel residentiële als professionele omgevingen verzorgd. Zo behoren de inrichting van mooie herenhuizen naast de interieurvormgeving van horecazaken en kabinetten voor vrije beroepen tot de verwezenlijkingen van Munt Projects. De flamboyante maar stijlvolle aanpak van Sophie en de gedistingeerde aanpak van Carla zorgen voor een uniek traject dat leidt naar op maat gemaakte realisaties.

Onlangs opende Munt Living Room. Een nieuwe showroom waarbij de nadruk gelegd wordt op het zitcomfort. U ziet een waaier aan must haves voor een gezellige living.

 
Munt Wine and Coffee Bar

Munt gaat verder met uw winkelervaring. Daarom stelt ze haar Wine and Coffee Bar dagelijks open om u optimaal te kunnen verwelkomen en u de sfeer te brengen die u verdient. In de zomer kan u op het terras en de binnentuin ook genieten van een heerlijk glas in een gepaste atmosfeer.

De winkel baadt soms in een sfeer van jazz, op andere momenten drink je een kop koffie aan de bar op de hippe tonen van nieuwe popmuziek. Het leven is een mix van stijlen die verschillen volgens de mood van het moment maar toch je unieke persoonlijkheid vormen. Bij Munt Interior Life hebben ze dat volledig begrepen.

 

Munt
Muntplein 2
8000 Brugge

Charmecollectief vzw | Muntplein 2/1 | B-8000 Brugge | info@charmecollectief.be