LILOLA

Het unieke en exclusieve aanbod van kledij, sjaals, handtassen en accessoires charmeert de Brugge-liefhebber tot ver buiten de stadsmuren.

De selecte keur van Belgische en internationale designers die door intensief speurwerk op beurzen, internet en via de vele contacten ontdekt worden, krijgen als creatieve jonge honden een podium bij Lilola.

Oorsprong

Opgegroeid in Kortrijk verhuisde Stefaan naar zijn geliefde Nele in Brugge waar ze in 2009 startten met de verkoop van accesoires en juwelen via home parties. Daaruit groeide de huidige boetiek Lilola, een trendy trekpleister in Brugge.

Attitude

 

Met een positieve attitude in het leven staan. Opgewekt de dag omarmen. Het is de filosofie achter Lilola (Live Love Laugh), waar Nele met haar 3 medewerkers iedere dag opnieuw de zon laat schijnen.

Het aanbod

Het unieke en exclusieve aanbod van kledij, sjaals, handtassen en accessoires charmeert de Brugge-liefhebber tot ver buiten de stadsmuren. De selecte keur van Belgische en internationale designers die door intensief speurwerk op beurzen, internet en via de vele contacten ontdekt worden, krijgen als creatieve jonge honden een podium bij Lilola.

De creative spirit

Deze creatieve spirit wordt ook doorgetrokken op het winkelpunt zelf. De specifieke aanpak van de verkoopsters helpen je met een persoonlijke en gemoedelijke benadering bij het zoeken van je eigen kwalitatieve stijl met een vleugje nonchalance. Een beetje Bohemian chique, met een realistische benadering van het budgettaire, ‘a global vision with a local touch’, voor elke hedendaagse vrouw. Niet de eenheidsworst van de (inter)nationale ketens, maar een exclusief geheel voor vrouwen die hun dagelijkse outfits willen verrijken met een persoonlijke touch.

Social Lilola

Lilola is mee met haar tijd. Zo ook op communicatiegebied. Dagelijks post het team van Lilola nieuwe foto’s op Facebook en Instagram. Je ontdekt er onmiddellijk de nieuwste hebbedingetjes en iedere twee weken is er een aanvulling op de collectie met nieuwe stukken in de winkel. Leuke acties met een teasend karakter zorgen voor een unieke band met het cliënteel, die Lilola als hippe, creatieve hotspot van de Brugse binnenstad ervaren.

Onlangs openden Stefaan en Nele een tweede zaak, The Concept Store by Lilola, wat hen toelaat om bepaalde merken nog meer in the picture te zetten en rond bepaalde thema’s of voor bepaalde doelgroepen tijdelijke aanbiedingen te lanceren. Lilola zit niet stil, want van positieve vibes krijg je nu eenmaal nooit genoeg.

 

Lilola
Langestraat 47b
8000 Brugge

Charmecollectief vzw | Muntplein 2/1 | B-8000 Brugge | info@charmecollectief.be