HOET

'Vormgevers van uw imago'

Hoet optiek bestaat reeds 6 generaties in Brugge.

Gekend voor zijn sublieme designs, originele brillen,  zowel optisch als zonnebrillen.

Kom gerust langs en laat je verrassen door alle mooie modellen, u vindt er zeker eentje  die perfect bij u past.

Oorsprong

Hoet, opticiens van vader op zoon en met deze generatie ook op dochter, zet reeds zes generaties lang de toon in de Brugse brillenmode. Hun visie: ze zijn de vormgevers van uw imago.

De bril

Een bril is meer dan hulpmiddel om beter te zien. Het is een statement. Een stijlicoon die een toets persoonlijkheid meegeeft aan de drager. Je accentueert er je eigen stijl mee zodat niemand nog naast je kijkt. ‘Vormgevers van uw imago’. Dat is dan ook de visie achter de bekendste optiekzaak in Brugge.

De etalage

De etalage is gevuld met tal van unieke ontwerpen, de winkel met één en al charme. Lieselotte Hoet, dochter van Patrick Hoet en zus van Bieke Hoet, twee bekende brillenontwerpers van het roemrijke Brugse geslacht, runt de winkel samen met echtgenoot Frederik. De eigen creaties van de familie Hoet zoals de vrolijke Theo-brillen maar ook de exclusieve Hoet-collecties, worden aangevuld met andere merken die niet gekozen worden omwille van de merknaam, maar omwille van de unieke creativiteit en de technische aspecten. Bij Hoet koop je geen merk, maar een imago. Met oog voor kwaliteit natuurlijk.

Het aanbod

 

Het aanbod is uniek. De collecties zijn volledig beschikbaar in de winkel, in alle kleuren en vormen. Hoet innoveert in stijl, heeft aandacht voor trends en bepaalt mee de trend van de tijd. Juist advies en bijhorende service zijn voor Hoet een evidentie. Deze unieke parel in het hart van Brugge maakt zelfs unieke, persoonlijke brillen op maat. Geen wonder dat van heinde en ver klanten deze winkel bezoeken om een innovatief en tijdloos montuur te vinden dat net dat tikkeltje meer heeft.

Hoet optiek opende ondertussen ook een winkel in het hart van Brussel. Het internationale gezelschap die de hoofdstad frequenteert vindt perfect aansluiting op de elementen die het succes van de Brugse winkel bepalen: stijl, creativiteit, uniciteit en persoonlijkheid. En dan is er natuurlijk ook nog altijd de charme.

Hoet
Vlamingstraat 19
8000 Brugge

Charmecollectief vzw | Muntplein 2/1 | B-8000 Brugge | info@charmecollectief.be