Charmeroute

Ontdek de hotspots van Brugge met de Charmeroute!

‚Äč

Dit jaar organiseerden we opnieuw de Charmeroute. De wandeltocht doorheen het charmante Brugge is de uitgelezen kans om onder begeleiding van een gids zowel historische monumenten als shoppinghotspots te bezoeken. De bedoeling is om de stad Brugge op een andere manier te leren kennen. Het was een geslaagde editie!

Herontdek shoppen in de stad

De Charmeroute vond plaats op donderdag 1 december 2016. Van 10u tot 18u was er elk uur een rondleiding voorzien.

De rondleiding duurde ongeveer 3 uur en de deelname was gratis. De deelnemers herontdekten de winkelstraten van Brugge met een leuke wandeltocht door het historische centrum, waarbij een gids interessante feiten en anekdotes vertelde.

Tussendoor stopten we langs de verschillende Charmewinkels, waar we je hartelijk ontvingen met een kleine traktatie. We stopten bij optiek Hoet, interieurwinkel Munt, visrestaurant De Visscherie, juwelier Quijo, koffie- en theezaak Javana, kledingzaak Lilola en chocolatier Pol Depla.

De afwisseling tussen geschiedenis in eigen stad, curieuze weetjes over Brugge en verschillende food-, fashion en interieurhotspots zorgde voor een hippe en gezellige wandelroute die iedereen kon smaken. We kijken al uit naar volgend jaar!

 

Dit evenement ging door op 1 december 2016 in Centrum Brugge

Charmecollectief vzw | Muntplein 2/1 | B-8000 Brugge | info@charmecollectief.be